Në  vendvotimin 28-84  në shkollën “ 7 Marsi” në Çair, është ndërprerë procesi i votimit për arsye të një gabimi teknik. Nga njëri nga anëtarët e këshillit zgjedhor  duhej të grisej një fletvotim dhe gabimisht janë grisur dy. Ky veprim ka shkaktuar nervozizëm dhe në sallë për të normalizuar gjendjen ka të pranishëm edhe polic.

Kryetari I këshillit e ka mbyllur këtë vendvotim gati se 30 minuta, duke thënë se shumë shpejt do të mënjanohet ky problem dhe procesi do të vazhdojë normalisht. Ndërkohë, vërehen qytetarë të cilët vijnë për të votuar dhe kthehen duke qenë se nuk kanë kohë ndoshta të presin.