Është ndarë papritur nga jeta Arben Burimi, një nga pronarët e “Kolonave”, një prej fastfood-ve më të njohura në Tiranë.

Lajmi bëhet i ditur nga miqtë dhe të afërmit e tij.

Një infarkt i papritur i ka marrë jetën biznesmenit tiranas mëngjesin e sotëm, në moshën 49-vjeçare.

Kolonat janë fastfood-i Made in Albania, që prej vitesh frekuentohet nga të rinjtë shqiptarë, e jo vetëm.

Image