Ka përfunduar 0:0 pjesa e parë mes Napolit dhe Interit.

Napoli dhe Interi janë duke dhuruar spektakël në Sao Paolo, por portat kanë mbetur të pa prekura pas 45 minutave lojë.

Këto janë statistikat e pjesës së parë: