Edhe pse nuk janë ndarë mes tyre nuk është se gjithçka shkon për mrekulli.

Xheni dhe Benardi pas një javë tensionesh mundën që të kërcenin bashkë në skenë. Në fund të performancës Alketa Vejsiu i kërkoi Benardit që të lenë pas gjithçka dhe t’i fitojë sërish zemrën  Xhenit.

Por Benardi ka kundërshtuar në mënyrë kategorike, të paktën në ekran.

Ata nuk zbuluan asnjë detaj nga sherri që u rrezikoi lidhjen e tyre, Alketa gjithashtu u ka kërkuar që të gjejnë sërish dashurinë dhe të mos e lënë asnjëherë kërcimin.