Ministria e Shëndetësisë kumtoi se sot nga ana e Institutit për shëndet publik të Republikës së Maqedonisë janë marrë mostra shtesë për testimin e cilësisë së ujit në Gostivar, në lidhje me rregullimin bakteriologjik, periodikisht fiziko-kimike, si dhe analizë të mbetjeve të pesticideve.

Rezultatet nga analizat priten në fillim të javës së ardhshme, informojnë nga Ministria.