Një kamerë brenda një vetura ka kapur momentin kur një kamion mallrash u kthye dhe u përplas në një autostradë në Pensilvani, SHBA.

Shoferi që e kapi momentin e përplasjes ishte duke e kaluar kamionin kur vërejti se ishte duke u lëkundur në mënyrë të paqëndrueshme.

Videoja e shfaq kamionin duke u lëkundur para se të kthehet në anën e djathtë dhe të përplaset, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon: