Ajo ka bërë një karrierë të suksesshme si modele, duke qenë e pranishme në shumë pista të modës.

Dhe, ambasadorja Shanina Shaik tregoi asetet e saj që e kanë bërë të famshme, në një reklamë për të brendshmet BONDS,

26 vjeçarja duket e mahnitshme në bikini në det, duke treguar fizikun për mrekulli.