Fëmija i njohur si Bubu nga India, i lindur me disa deformime fizike, ka mbetur në mëshirë të fatit pasi mjekët nuk mund të bëjnë asgjë për ta ndihmuar.

Ai ka ardhur në jetë me kokë të rrafshët dhe një qeskë të madhe prapa shpinës, ndërsa është menduar se do të ndahet nga jeta brenda disa ditëve, transmeton Telegrafi.

Mbushë dy muaj fëmija i lindur me deformime të mëdha fizike

Mirëpo, ai ka mbushur dy muaj dhe ende ka gjendje të mirë shëndetësore, megjithëse vuan nga probleme të mëdha fizike.

Nëna e tij që nuk ishte kontrolluar kurrë te mjeku, besohet se ka pësuar një çrregullim gjatë javëve të para të shtatzënësisë, që shkaktuan deformimin e bebes.

Prindërit e tij besojnë që pasi jetoi deri më tash, ka mundësi që të mbetet gjallë dhe të shërohet në të ardhmen.