Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi është duke i pritur mbi 700 mërgimtarë të Zvicrës të cilët sapo kanë arritur në Usknanën shqiptare për të votuar nesër për Fatmir Deharin.

Bekteshi që nga mëngjesi sot bashkë me Deharin kanë përqafuar mërgimtarët të cilët kanë ardhur nga gjithë bota për të mbajtur Kërçovën  në duart e Fatmirit.

Ndryshe në mes dite sot erdhën mbi 20 autobus ku ardhja e madhe e mërgimtarëve e përloti Deharin dhe nesër pritet të jetë fitorja e madhe ndaj kandidatit të VMRO-së. /TetovaSot/