Sot Presidenti Ilir Meta dhe kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi kanë qënë bashkë në 15-vjetorin e TV News 24.

Siç shihet nga foto gjuha e trupit e të dyve nuk lë shumë vend për dyshime se situata është e ndjerë kur në në mes janë qëndrimet të kundërta për çështjen Tahiri.

Ruçi në fundjavë ka inistuar që Prokurorët e Krimeve të Rënda të paraqisnin prova për arrestin e Tahirit, ndërsa vetë Tahiri ka shigjetuar Metën se duhet të vinte të dëshmonte në seancë duke aluduar për çeshtjen e mbyllur Meta-Prifti.