Kur jeni në depresion apo ndjeheni i thyer, koncentrimi mund të jetë frustruesisht i pakapshëm.

Të gjithë ndonjëherë ndjehen të mjerë, të pikëlluar dhe në hall me shëndetin mendor, shkruan Independent.

Por megjithatë ka mënyra e forma për t’u motivuar.

trapisti Megan Bruneau ka përpiluar një listë me disa të dhëna që secili duhet praktikuar kur kalon kohë të vështira.

Ato janë:
1. Dilni jashtë.
2. Mos u bëni përtac, lëvizni.
3. Shoqërohuni me dikë.
4. Tregoni vetëkujdes.
5. Shqyrtoni terapinë.