Mentor Haziri pa dyshim se mbetet një prej zërave më potent të skenës muzikore shqiptare.

Ish-frontmeni i njohur i grupeve shqiptare tash sërish i është kthyer festivaleve.

Ai në “Kënga Magjike” ka konfirmuar pjesëmarrjen me projektin “Plagë në Zemër”.

Kënga është punuar në muzikë nga Gent Myftaraj dhe në tekst të vet Mentorit.

Kjo është hera e parë që Mentori merr pjesë në Kënga Magjike.