Sot në mëngjes Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e zhvilloi takim me Kryetarin e PDSH-së, Menduh Thaçi.

Në takim u bisedua për situatën aktuale politike, për proceset integruese, si dhe për rolin e Shqipërisë në rajon.