Bashkëshortja e Medës dhe e Sinan Hoxhës duket se kanë shije të njëjtë kur bëhet fjalë për stil.

Të dyja ishin të pranishme në ceremoninë e martesës së prezantuesit – Labinot Gashi, shkruan Indeksonline.

Ato kishin përzgjedhur një model të njejtë fustani, për këtë ditë të veçantë.

Se cilës i shkon më shumë fustani i gjatë, vlerësojeni ju!