Me mijra kërçovarë sapo kanë arritur në Kërçovë me autobus nga Italia. Dehari i pret  me lot në sy, për respektin që ata kanë ardhur për të votuar që Uskana të ngelet e shqiptarëve.

Erdhëm për Deharin se është shembulll i një kryetari modern, evropian dhe një kryetar i të gjithëve, puna e tij, respekti ndaj mërgimtarëve është edhe arsyeja e vetme që morrëm rrugën nga Italia e drejt Uskanës, për të votuar për kryetarin tonë Fatmir Deharin” u shpreh mërgimtari nga Italia për Tetovasot.

Gjithashtu edhe mbrëmë shumë mërgimtarë nga Zvicra me aeroplan vërshuan aeroportin e Ohrit, ku priten edhe sot të jetë vale e madhe e melrgimtarëve për Deharin dhe Uskanën shqiptare.