Selena Gomez u bë emocionale ndërsa foli për herë të parë mbi transplantin e saj të fundit të veshkave, dhe vajzën e përkushtuar që zgjodhi t’i jepte një copë të vetës së saj.

Në intervistën e tyre të parë që nga transplantimi, Gomez, 25 vjeçw dhe 29-vjeçarja France Raisa filluan bisedën me një shaka mbi shëndetin e Gomez-it – dhe këngëtarja i jepte merita të pafundme Raisas për veshkën e dhuruar.

“Besoj erdha në një pikë ku çështja ishte jetë a vdekje”, ka thënë Selena.

“Veshkët e mia ishin të mbaruara. Kjo ishte e tëra dhe unë s’doja që t’ia kërkoja asnjë njeriu të dhuronte një veshkë për mua, por Francia ishte vullnetare”, tha Selena Gomez.

Dyshja u bënë temë në media në shtator kur Gomez zbuloi në Instagram se ajo ishte duke u rikuperuar nga transplantimi pasi Raisa kishte një nga veshkat e saj të hequr për dhurimin.Gomez theu lajmin me një foto të ëmbël të saj dhe Raisas duke mbajtur duart nga shtretërit e tyre në spital si dhe fotot e stomakut të saj pas operacionit.

“Nuk ka fjalë për të përshkruar se si mund ta falënderoj miken time të bukur France Raisa,” shkroi Gomez në postim.

“Ajo më dha dhuratën dhe sakrificën e fundit duke dhuruar veshkën e saj për mua. Unë jam shumë e bekuar. Unë të dua aq shumë motër”, kishte shkruar më tej ajo.

Raisa është aktore më e njohur për rolin e saj në jetën sekrete të adoleshentit amerikan.

Gomez iu nënshtrua operacionit pas komplikimeve nga sëmundja kronike Autoimune Lupus.

“Unë jam shumë e vetëdijshme se disa nga fansat e mi kishin vërejtur se po bëhesha pasive dhe më pyesnin pse nuk po promovoja muzikën time të re, gjë që unë kam qenë jashtëzakonisht krenare”, shkroi Gomez në këtë post.

Selena Gomez u bë emocionale ndërsa foli për herë të parë mbi transplantin e saj të fundit të veshkave, dhe vajzën e përkushtuar që zgjodhi t’i jepte një copë të vetës së saj.

Në intervistën e tyre të parë që nga transplantimi, Gomez, 25 vjeçw dhe 29-vjeçarja France Raisa filluan bisedën me një shaka mbi shëndetin e Gomez-it – dhe këngëtarja i jepte merita të pafundme Raisas për veshkën e dhuruar.

“Besoj erdha në një pikë ku çështja ishte jetë a vdekje”, ka thënë Selena.

“Veshkët e mia ishin të mbaruara. Kjo ishte e tëra dhe unë s’doja që t’ia kërkoja asnjë njeriu të dhuronte një veshkë për mua, por Francia ishte vullnetare”, tha Selena Gomez.

Dyshja u bënë temë në media në shtator kur Gomez zbuloi në Instagram se ajo ishte duke u rikuperuar nga transplantimi pasi Raisa kishte një nga veshkat e saj të hequr për dhurimin.Gomez theu lajmin me një foto të ëmbël të saj dhe Raisas duke mbajtur duart nga shtretërit e tyre në spital si dhe fotot e stomakut të saj pas operacionit.

“Nuk ka fjalë për të përshkruar se si mund ta falënderoj miken time të bukur France Raisa,” shkroi Gomez në postim.

“Ajo më dha dhuratën dhe sakrificën e fundit duke dhuruar veshkën e saj për mua. Unë jam shumë e bekuar. Unë të dua aq shumë motër”, kishte shkruar më tej ajo.

Raisa është aktore më e njohur për rolin e saj në jetën sekrete të adoleshentit amerikan.

Gomez iu nënshtrua operacionit pas komplikimeve nga sëmundja kronike Autoimune Lupus.

“Unë jam shumë e vetëdijshme se disa nga fansat e mi kishin vërejtur se po bëhesha pasive dhe më pyesnin pse nuk po promovoja muzikën time të re, gjë që unë kam qenë jashtëzakonisht krenare”, shkroi Gomez në këtë post.

“Kështu që kuptova se më duhej të transplantohej veshka për Lupusin tim dhe po shërohesha. Kjo ishte ajo që unë duhet të bëja për të bërë për shëndetin tim të përgjithshëm. ”

Në një intervistë të tetorit 2015 me Billboard, Gomez zbuloi se ajo u diagnostikua me lupus dhe po përjetonte kimioterapinë për sëmundjen autoimune.

Në gusht të vitit 2016, Gomez mori një pushim karriere pasi vuante nga “ankthi, sulmet e panikut dhe depresioni” për shkak të diagnozës së saj të lupusit.

Intervista e plotë me Gomez dhe Raisas transmetohet të hënën dhe të martën në programin e famshëm “Today”.