Kutitë e votimit ishin hapur në ora 07:00 të mëngjesit, ashtu si ishte paraparë. Por, që në ora 13:00, në komunën e Kërçovës janë mbyllë vetvotimet: 0770, 0773 dhe 0778.

Në vendvotimin 0770 kanë të drejtë vote 8 qytetarë, të cilët deri në ora 13:00 e kanë shfrytëzuar këtë të drejtë, njofton shprehja. Kurse në vendvotimin 0773 kanë të drejtë vote 13 persona, të cilët e kanë shfrytëzuar njejtë këtë të drejtë deri në ora 13:00, kurse në vendovitimin 0778 kanë drejtë votë persona, ku të gjithë e kanë shfrytëzuar të drejtën e votës.