Jemi mësuar të shohim gjithmonë foto ku Majlinda vjen joshëse dhe seksi me veshje.

Por këtë ndryshe nga herët e tjera, Majlinda i është përshtatur motit të ftohtë dhe ka veshur pallto.

Gjithsesi e mbuluar apo e zbuluar ajo duket shumë bukur.

Sa i përket lidhjes me reperin Majk, ende nuk ka asnjë zhvillim.