Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës, ku do të shqyrtohet dhe miratohet akreditimi i vëzhguesve për zgjedhjet lokale 2017.

Mbledhjen do ta nis, kryesuesja Valdete Daka, shqyrtimi i zëvendësimit të anëtarit të Kuvendit Komunal të Vushtrrisë.