Ajo është një nga këngëtarët më të mëdha në muzikën pop.

Dhe të hënën Mariah Carey dëshmoj se ajo ende është në krye të listave, kur arriti në darkën e V Magazine për nder të legjendës së modës Karl Lagrfeld në Nju Jork.

47 vjeqarja tregoj kthesat e saj me një fustan të zi ndezës, që shkëlqente