Diamantet janë shoku më i mirë i femrave, megjithatë ndonëse janë bërë një vjet që nga ndarja e saj nga James Packercalled, Mariah Carey, ende mban unazën e tyre të fejesës.

Pra këngëtarja e njohur Mariah Carey, nuk ka qenë në gjendje që të ndahet edhe nga unaza prej 35 karatësh, me vlerë prej 10 milion dollarësh.

Carey u fotografua këtë të hënë në darkën e V Magazine në nderime të Karl Lagerfield dhe sigurisht që diamanti i veçantë i unazës, ra në qendër të vëmendjes.

Ajo po merrte pjesë në këtë event bashkë me të dashurin e saj të ri Bryan Tanaka.