Komentohet shpesh në media për pamjen dhe paraqitjet e saj në të gjitha ahengjet ku është edhe Meda

Lulja tanimë komentohet më shumë se vetë ai.

Por, një foto e publikuar së fundi i tregon rrudhat e saj në fytyrë, që më parë asnjëherë nuk i ka zbuluar ajo, përcjell ORAinfo.

lPër më shumë shikoni foton!