Të kesh një “Rolls Royce Phantoms”, “Lamborghini”, “Ferrari” apo një tjetër makinë luksoze që kushton me qindra mijëra euro, nuk të shpëton kurrsesi nga gjoba.

Një sërë operacionesh të veçanta nga policia janë zhvilluar në Londër, për të ndëshkuar shkelësit e rregullave të trafikut dhe kryesisht të parkimit.

Makina luksoze janë fotografuar të parkuara në vende nga më të përshtatshmet për ta bërë një gjë të tillë dhe ndëshkimi nuk ka vonuar.