Ohri, Manastiri, Vinica, Karposhi, Qendra, Kumanova, Haraçina,…janë disa nga komunat që sipas burimeve partiake udhëheq LSDM-ja. 

Në Manastir, në 40 për qind e votave të përpunuara, jozyrtarisht udhëheq 3:1. Në Shtip, edhe LSDM dhe VMRO-DPMNE jo zyrtarisht shpallin fitore.