Tashmë marrëdhënia e Linda Reit dhe Robert Aliajt në “Dance With Me Albania 4” nuk është marrëdhënia më e mirë që mund të shohim në një televizion.

E menjëherë nga skena e DWM4, Linda është ulur dhe i është përgjigjur të gjitha pyetjeve që Thumb i Aulonës dhe Fatmës kishte përgatitur për të.

E pyetur se çfarë do të bënte nëse do të qe në një dhomë me Robertin, Linda përgjigjet: “Më duket se do të vrisja veten para se të shkoja te dhoma!”

Pra, mos bëni gabim të fusni Lindën dhe Robertin në një dhomë bashkë! Mesazhi u mor, kështu që për të parë intervistën e plotë të Lindës, klikoni në videon e mëposhtme.