Debati me moderatoren Rudina Magjistari si dhe largimi i papritur nga spektakli ku merte pjesë ‘Dance ëith me’ e kanë kthyer Lindën në qendër të vëmendjes.

Seksualiteti i saj dhe ndërhyrjet kirurgjikale për tu kthyer në femër duket se e tensionun paksa situatën e saj brenda televizionit Klan.

Pas disa ditësh heshtje Linda është rikthyer më fuqishëm se asnëjherë më parë. E veshur vetëm me roba të brendshme super seksi ajo ka publikuar para pasqyrës trupin e sja.

Me këto foto ajo do të verë sërisht theksin te ana e saj femërore.