Linda Halimi, këngëtarja shqiptare e cila jeton dhe punon në Shtetet e Bashkaura të Amerikës do t’i rikthehet këngëve të reja.

Kështu së paku ka paralajmëruar vetë Lindita përmes llogarisë personale në Instagram.

“Viti 2018 unë jam e gatshme. Projekte të reja”, ka shkruar ndër të tjerash në rrjetet sociale, Halimi, e cila shihet në studiot muzikore.