Hazbi Lika u shpreh se Visar Ganiu është njeriu i duhur për Çairin.

Sipas tij këto zgjedhje  dallojnë sepse disa subjekte aty për aty dëshirojnë ta sfidojnë BDI-në, por do ta kenë të kotë.

Ne e dimë shumë mirë nga vijnë dhe ku po na qojnë ata. Njëra e dijmë nga vjen por realisht nuk e dijm nga vjen.  Kjo parti politike e cila kërkon vota nga poopulli shqiptar deri sa nuk e dijmë nga vjen nuk do ta dijë ku të shkojë

Jam i sigurtë që ne nuk do të lejojmë që subjektet të cilët nuk dijnë ku të na çojnë. Shpresoj se këto zgjedhje do jenë ringritje të BDI-së.