Matt McMullen dhe kompania e tij, RealBotix synon të revolucionarizojë “industrinë e seksit”, duke ndërtuar “një robot që dashuron, flet, që mendon dhe mbi të gjithë, që kurrë nuk thotë jo”.

Kompania e tij me bazë në Kaliforni njoftoi se është pranë përfundimit të prototipit të quajtur Harmony 3.0 dhe gjasat janë që roboti do të dalë në shitje në kohë për Krishtlindje. Në fillim të këtij viti Matt prezantoi fazën e parë të projektit të tij; aplikacionin që u mundëson përdoruesve që të krijojnë një “avatar” interaktiv me “personalitet të krijuar nga inteligjenca artificiale”.