Ka pasur lajme të shumta, se si pronarët e super-veturave po kryejnë aksidente me veturat e tyre të shpejta, por ky rast në Meksikë është krejtësisht ndryshe.

Shoferi i një Lamborghini Aventador, ishte në gjendje të rregullt dhe po voziste ngadalë në shiritin e tij, transmeton Telegrafi.Por, veturës së tij iu shkaktuan afro 40 mijë euro dëme, nga taksisti që bëri një kthesë të shpejtë dhe shkaktoi aksidentin.

Megjithëse kishte dëme të konsiderueshme në të dy makinat, askush nuk ka marrë ndonjë lëndim të madh