Me tren e mori nusen por për të bërë një organizim të tillë,Labi u desh t’i kryente disa procedura.

E në intervistën e dhënë për emisionin ‘Mirage’, që përcjelli dasmën e tij ditën e dasmës, Labi ka treguar për gjithë emocionet dhe këto procedura që është dashur t’i kryente, shkruan lajmi.

Por, për gjithë këtë organizim në tren, a pagoi Labi biletat e mysafirëve që kanë zënë vendet e udhëtarëve?

Moderatori ka treguar për këtë gjë në minutën e 9:19 të videos më poshtë.