Edhe pse ishte larguar nga aty për të mos u kthyer më, Labi ende ka nostalgji për televizionin që punojë për një kohë të gjatë

Këtë e ka pohuar ai sonte gjatë festivalit “Zhurma Shoë”, ku ndau çmimin Best Dance.

“Erdha sot me Shkurte Gashin dhe u riktheva në TV 21 pas disa kohe”, ka thënë ajo.

Por, kjo është vetëm për spektaklin dhe jo se Labi është rikthyer me ndonjë projekt të veçantë në TV 21.

Mirëpo, qartë dukej se ai ishte në emocione gjatë ndarjes se çmimit në këtë kategori që ai e bëri gjatë natës së sotme.