Thuhet se ajo është duke pritur fëmijën e saj të parë, me të dashurin Travis Scott.

Kylie Jenner duket se është më të vërtetë shtatzënë pasi thuhet se është duke kërkuar shtëpi të re pranë asaj që ka në Kaliforni, transmeton arbresh.info.

Bukuroshja 20 vjeçare ka ndarë 5 milionë euro për të blerë ndërtesën e re pranë asaj që e ka në vlerë prej 12 milionë euro.

Kjo i ka bërë mediat të spekulojnë se ajo është me të vërtetë shtatzënë dhe po kërkon të zgjeroj vendbanimin.