Instrumentisti në çifteli, Fatmir Makolli ka sjell në një version interesant hitin e padiskutushëm të Lous Fonsit, Despacito

Despacito, me çifteli.

Kështu e ka titulluar instrumentalin më të ri të këngës hit për sivjet, “Despacito” të Louis Fonsi dhe Daddy Yankee.

Kënga sot është lansuar në youtube dhe është pritur interesant nga fansat e instrumentit të njohur kosovarë.