Këngëtarja Dhurata Ahmetaj shpesh është komentuar për jetën e saj private.

Lidhja dhe ndarja nga Argjent Haradinaj dikur bëri bujë mediale, por edhe ndonjë lëvizje e re në këtë sferë, padyshim që zgjon vëmendjen e publikut.

Ajo në Instastory ka hedhur një fotografi, ku shihet biseda me një mashkull që haptazi po i shprehte ‘dashurinë’ dhe i tregonte sa shumë e vlerëson.

Fjala është për një mik të saj, të cilin Dhurata e ka quajtur edhe fans, në shaka.