andidatja e Alternativës për kryetare të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se do të jetë fituese pa balotazh e mandatit të saj të dytë në këtë komunë.

Duke komentuar rezultatet e Exit Pollit, që atë e nxjerr në balotazh me kandidatin e AAK-së, Ardian Gjini, ka thënë se Alternativa është e Gjakovës.

“Jemi të parët a do të jetë apo jo balotazh varet pas numërimit të votave. Ne jemi të parët, dhe jemi fitues në Gjakovë. Do të fitoj pa balotazh”, ka thënë Kusari-Lila në Klan Kosova.

Ajo i ka dërguar edhe një porosi Ardian Gjinit duke i thënë “se nëse të ka pengu zëri im, do ta dëgjosh edhe katër vjet tjera”.