Manjola Nallbani është një nga artistet e rralla shqiptare me zërin mjaft të spikatur, që vec të tjerash, ka ditur gjithmonë t’i fshehë vitet e saj.

Gjithmonë e njëjtë, mjaft në formë, dhe besnike e ngjyrës bjonde. Moderatorja e “Shihemi në gjyq” Eni Cobani na ka zbuluar miqësinë e saj me Nallbanin. Dy bjonde që teksa i sheh bashkë kupton se koha për to ka ndalur.

“Me miken e shtrenjte artisten e madhe Manjola Nallbani.Kjo eshte Zonja qe nuk njeh moshe dhe vitet nuk ecin ajo ndricon gjithmone ne cdo kohë”, shkruan Cobani në rrjetin social Instagram.