Për të pasur një lëkurë të shkëlqyeshme, thonjë të fortë dhe të shëndetshëm duhet të bëni shumë kujdes me ushqimin.

E njëjta gjë vlen edhe për flokët.

Është e kot të bëni maska apo trajtime, nëse ushqimi nuk është ai i duhuri.

Aminoacidet janë shumë të rëndësishme për flokët.

Të rëndësishme janë edhe metalet dhe mineralet, vitaminat të cilat ndihmojnë shumë flokët: vitamina A, E, B2, B10 dhe B5.