Dashuria e nënës për fëmijët është e pakufishme dhe e pazëvendësueshme. Nënat janë të gjendje të bëjnë gjithçka për t’i parë fëmijët e tyre të lumtur, por edhe anasjelltas, edhe fëmijët bëjnë gjithçka për to.

Në videon më poshtë shihet një grua e cila kur e sheh djalin e saj pas dy vitesh që ka qenë në ushtri, nga emocionet fillon të vrapojë në drejtim të kundërtë dhe jo drejt djalit të saj, dhe e gjithë kjo nga emocionet transmeton gazetametro.net

Në video dëgjohet mamaja e përlotur, e cila thotë se kishte dy vite pa e takuar djalin e saj.

Për më shumë ndiqeni vetë: