Komisioni Shtetëror Zgjedhor pas dyerve të mbyllura diskutoi në lidhje me këto ankesa dhe të njëjtat i vlerësoi si të pabaza.

Sipas informacioneve jozyrtare arsyeja e refuzimit të ankesave ka qenë posedimi i dokumenteve pa afat, ose ndërrim vendbanimesh në dokumentet personalle pas shpalljes së zgjedhjeve.

Press konferencën e radhës Kshz do ta mbaj në ora 18:00 ku do të informoj për situatën deri në ora 17:00.