Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një publikim në rrjetet sociale Twitter dhe Facebook i ka uruar partitë shqiptare për zgjedhjet lokale në Maqedoni.

“Urime partive shqiptare për zgjedhjet vendore në Maqedoni e sa më shumë punë e bashkëpunim për të mirën e vendit e tē njerëzve pa dallim”, shkruan Rama.