Një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale i ka shtangur të gjithë pasi në të shfaqen imazhet e një krijese të çuditshme me katër këmbë e me fytyrë njeriu, e gjetur në Malajzi.

E ndërsa i gjithë rrjeti po ziente dhe po shtroheshin pyetje të shumta mbi ekzistencën e tij, policia ka sqaruar se pas analizimit të rastit, zbuluan se e gjitha ishte një mashtrim.

Macja me fytyrë njeriu ishte vetëm një kukull silikoni dhe asgjë më shumë.