Gjatë kësaj periudhë balerina Klaudia Pepa ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të divorcit me koreografin Albi Nako.

Për të janë thënë dhe janë stërthënë shumë gjëra, ku shumë prej tyre kanë provokuar polemika dhe reagime të të gjithë njerëzve që qëndrojnë rreth saj.

Por vetë Klaudia nuk ka preferuar të reagojë, ka vazhduar jetën e saj normalisht sikur të mos kishte ndodhur asgjë, duke lënë kështu të kuptohet se shqetësohet për atë se çfarë shkruhet në mediat rozë.

Mirëpo gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale një foto, në të cilët shfaqet sportive por edhe shumë joshëse. Nuk është hera e parë që Klaudia provokon me foto në rrjete sociale.