Balerina Klaudia Pepa vijon të jetë një në qendër të vëmendjes mediatike në çdo postim të saj.

Këtë herë ajo u ka dërguar zemra dhe puthje ndjekësve të saj përmes një foto në Instagram. Këto kohë Klaudia ka qenë mjaft e komentuar për shkak të divorcit të saj me koreografin

Albi Nako dhe gjithashtu për një sërë fotosh nudo, që ajo postoi gjatë verës.

Aktualisht Klaudia po e vijon karrierën në Itali, ku ka hapur edhe një shkollë të sajën për balet.

Gjithashtu kujtojmë se ajo ka qenë një nga balerinat më të mira në Tv Klan dhe gjithashtu ka spikatur pafund në talent shoun e njohur italian “Amici di Maria de Filippi”.

Klaudia këto kohë ka publikuar edhe një sërë koreografish të reja të publikuara në rrjete sociale.