Balerina e mirënjohur shqiptare dhe jo vetëm, Klaudia Pepa, ka vendosur të bëhet pjesë e një sfide në rrjetet sociale, të quajtur “BellaYSensualChallenge”.

Kjo sfidë ka të bëjë me kërcime sensuale të vajzave. Klaudia ka shpërthyer në videon që ka postuar në Instagram ku ka bërë hashtag emrin e sfidës, që e fut atë automatikisht në garën e ‘likeve’.

Ajo ndodhet në shtëpinë e saj teksa bën një kërcim mjaft sensual që nis në shkallët e banesës për të përfunduar në sallon.

Më sensuale se kaq e keni parë Klaudia Pepën?