Victoria Xipolatakis është një modele e njohur në Paraguaj.

Gjatë vizitës së Papa Françeskut në Paraguaj ajo tentoi ta takonte atë, por nuk u lejua pasi nuk kishte recipeta.

Në fakt duke pare fotot Victoria duket se preferon me shume zhveshjen sesa rrobat që mbulojnë gjithçka.

Dhe s’ka faj. Hiret e saj zor se ka veshje që i mbulon.