Më shumë se 50 persona janë vrarë e qindra të tjerë kanë mbetur të plagosur si pasojë e një sulmi me armë të ndodhur në orët e mbrëmjes në Las Vegas, sipas orës lokale të qytetit amerikan.

Njeriu që shikoni në foto besohet se është Stephen Paddock, njeriu që vrau më shumë se 50 persona në Las Vegas.

Kjo është ngjarja më e rëndë në historinë e SHBA-së, ku një njeri sulmon me armë dhe vret dhjetëra njerëz e plagos qindra.