Anëtarët dhe aktivistët e dy partive politike kanë shkaktuar një incident verbal në Butel, njofton TetovaSot.

Anëtarët e një partie, së bashku me një oficer policie i cili nuk ishte në detyrë zyrtare, kanë kërcënuar aktivistin e partisë kundërshtare pas votimit.

Më poshtë mund të shihni edhe zënkën mes aktivistëve: