Një lojë e çuditshme që po qarkullon në Facebook i frymëzon fëmijët që të zhduken nga shtëpia për dy ditë. ’’48 hour Challenge’’ është sfida e kthyer në trend në rrjete sociale, e cila kërkon që miqtë dhe familjarët të publikojnë postime ku i urojnë mirëserardhjen.

Një grua ka treguar se fëmija i saj, së bashku me të tjerë është larguar dhe u gjet pas 55 orësh. “Isha e tmerruar duke menduar se mund të kishin vdekur, përdhunuar, trafikuar apo vrarë.

Por këto fëmijë mendojnë se është qesharake. Nuk u mërzita aspak kur policia kërkoi që t’i mbante në paraburgim,” – tha ajo për Independent. Pas lojës së balenës blu, që ka marrë jetën e shumë fëmijëve në mbarë botën ky mund të jetë kërcënimi i rradhës për të gjitha familjet. Mendohet se Facebook është një ndër rrjetet sociale që shpërndan me shpejtësi cdo postim dhe arrin të bëhet virale për një kohë të shkurtër.