Kim Kardashian sigurisht që di të bej përzgjedhjen e duhur të dekorimeve, e në këtë rast edhe të kungujve.

Ajo është parë në Los Angeles e shoqëruar nga fëmijët e saj North dhe Saint, si dhe një shoqe të sajën.

Ajo me dy fëmijët e saj përveç që bënë përzgjedhjen e kungujve për festën e Halloween, janë parë edhe duke qeshur e luajtur.

Këtu mungonte vetëm Kanye West, i cili së fundmi shumicën e kohës po e kalon në shtëpi.